Profhilo


 


Profhilo Skinbooster

NATUURLIJKE ANTI-AGING BEHANDELING MET HYALURONZUUR

Huidverstrakking door middel van Profhilo behandeling

Profhilo is een anti-aging behandeling van puur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen, die op vooraf vastgestelde punten in de huid wordt gebracht met de mesogun. Profhilo skinbooster is uitgebreid wetenschappelijk onderzocht op veiligheid en effectiviteit. Hyaluronzuur stimuleer de aanmaak van collageen en elastine wat zorgt voor stevigheid en elastischiteit, samen zorgen ze weer voor huidverstrakking. De huid verbeterd in grote mate, ziet er stevig en gezond uit. De Profhilo behandeling heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling.
Hoe werkt een Profhilo behandeling?

Profhilo bestaat uit hyaluronzuur, het is geen filler gel omdat het niet voor opvulling maar puur voor huidversteviging/ huidverstrakking zorgt. Profhilo stimuleert lichaamseigen elastine, collageen en werkt ontstekingsremmend. Hierdoor is het een ‘super skinbooster’ die lift, hydrateert, fijne lijntjes vermindert en ook gebruikt kan worden voor acne, rosacea en eczeem. Juist op grotere gebieden, zoals een gezichtsbehandeling of hals, waar de huid de elasticiteit is verloren zorgt Profhilo behandeling ervoor dat de huid gelijkmatig verstrakt en verstevigd.

Op een aantal plekken, vlak onder het huidoppervlak, wordt een kleine hoeveelheid Profhilo ingebracht. De hyaluronzuur is dun en verspreid zich daarom gelijkmatig onderhuids. Hierdoor worden alle plekken van het behandelende gebied bereikt.

Er zijn in totaal 2 tot 3 behandelingen nodig, om de 4 weken. Aangeraden wordt de behandeling elke 6 maanden te herhalen voor een optimaal effect. Na de behandeling zijn er wat bultjes zichtbaar, op de plek van de injecties. Deze verdwijnen vanzelf net als eventuele blauwe plekjes door het prikken.

Profhilo kan worden gebruikt voor:
– Gezicht
Hals
– Decolleté
– H
anden


DE BEHANDELING

Bij een Profhilo® behandeling wordt gebruik gemaakt van de BAP-techniek. Dit houdt in dat het hyaluronzuur met kleine injecties in een aantal anatomisch uitgekiende gebieden wordt aangebracht in de huidlaag die het nodig heeft (dus niet in de vorm een creme waarmee het nooit de juiste huidlaag bereikt). Profhilo® verspreidt zich heel goed, dus er zijn maar een aantal injecties nodig om een heel gezicht of ander gebied te behandelen. De behandeling is geschikt voor eenieder die tekenen van huidveroudering en huidverslapping wil tegengaan.

Er zijn doorgaans 2 behandelingen nodig, met een tussenpose van een maand. Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Vaak zie je wel al dat de huid beter gehydrateerd is. Vanaf 4-6 weken na de eerste behandeling wordt het positieve effect steeds duidelijker zichtbaar. Dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft.VOORDELEN EN VEILIGHEID PROFHILO®

Profhilo® is nieuw in Nederland, maar wordt al enkele jaren in Italië en het Verenigd Koninkrijk toegepast. Wereldwijd zijn er meer dan 200.000 mensen naar tevredenheid met Profhilo® behandeld. De behandeling is klinisch bewezen effectief en veilig.

Voordelen Profhilo®:

  • Natuurlijk resultaat
  • Verjongt en verstrakt de huid van binnenuit
  • Klinisch bewezen verbetering van huidstructuur, hydratatie en glans
  • Geschikt voor gezicht, hals, decolleté, handen en bovenarmen
  • Snelle behandeling
  • Geen bijwerkingen


De Profhilo behandeling is geschikt vanaf 30 jaar. Als u last heeft van huidveroudering, fijne lijntjes of een vermoeide of doffe huid is deze skinbooster geschikt voor u.

De mate van huidverstrakking/ huidverbetering is bij iedere persoon anders, wij zullen vooraf bespreken welk resultaat reëel is.

Voor het beste resultaat zijn er meerdere Profhilo behandelingen nodig. 6 tot 8 weken na uw eerste Profhilo behandeling is het resultaat zichtbaar, huidverstrakking en een stralende huid. Om het resultaat van een Profhilo behandeling te behouden dient de behandeling om de 6 maanden herhaald te worden.


Hals- of onderkinbehandeling

De onderkin en een slappe hals zijn gebieden waar de gevolgen van huidveroudering duidelijk zichtbaar is.


Waarom laat u zich behandelen aan kin of hals?

Een slappe onderkin kan een storend probleem voor u zijn. Velen mensen willen graag de onderkin wegwerken. Het geeft een gevoel van overgewicht, terwijl u dat niet heeft. Een onderkin wegwerken hoeft gelukkig niet altijd middels een uitgebreide operatie.

Het gebied onder de kin bevat normaal gesproken een geringe, gezonde hoeveelheid vet. De strakke huid houdt dit vet en

onderliggende plastysma spier op zijn plek, waardoor alles er mooi strak uit ziet. Als de huid gaat verslappen, dan zal het vet automatisch meer ruimte krijgen. Dit resulteert in een afhangende kin / slappe hals, waarbij deze slappe onderkin het laat lijken alsof iemand dikker is geworden. De zwaartekracht heeft vrij spel onder de kin, aangezien het een plek is die sowieso hangt en doordat de huid vrij dun is. Dit zal ervoor zorgen dat het snel zichtbaar wordt, zodra de huid aan elasticiteit verliest. Door het verouderen van de huid, gaat deze makkelijk zakken in de hals. Soms is dit duidelijk zichtbaar, door een soort hangende zakjes.


Na de behandeling

Na de behandeling met Profhilo is het belangrijk om op een aantal aspecten te letten. Je huid heeft nu vooral rust nodig. Probeer daarom contact met de behandelde plekken zo veel mogelijk te vermijden (liever niet wrijven). Geadviseerd wordt ook om tot 6 uur na de behandeling geen make-up te gebruiken, en tot 12 uur na de behandeling niet te sporten. Verder is het belangrijk om het behandelde gebied zo goed mogelijk tegen de zon te beschermen, vooral de eerste dagen na de behandeling. Stel je huid zo kort mogelijk bloot aan de zon en vermijd uiteraard de zonnebank. Gebruik voor de zekerheid een zonnebrandcrème en draag zo nodig een beschermende zonnehoed. Verder raden wij gebruik van sauna of stoombad af tot 48 uur na de behandeling. Tot slot is het raadzaam om geen pijnstillers als ibuprofen of aspirines te gebruik vanwege het stimulerende effect daarvan op blauwe plekken en verkleuringen.

Mocht je toch gebruik willen maken van pijnstillers, dan adviseren wij om paracetamol te gebruiken.

Prijs:

Gezicht (2ml) € 250,-
Gezicht en hals (2 x 2ml) € 475,-


Kuur dient in bij de 1e behandeling in zijn geheel worden afgerekend.

Verdoving:

n.v.t.


Duur behandeling:

15-30 minuten


Pijn (0-10):

3 – 4


Veiligheid:

Uiterst veilig


Duurzaamheid:

6- 8 maanden