Microneedling/Meso Whitening

Microneedling

Een behandeling met een microneedling pen, is een behandeling waarbij de huid op zachte en gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt doorboord met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. De huid wordt zo aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine.
Tijdens de behandeling wordt er een gecontroleerde beschadiging in de huid gemaakt, waarbij de huid aan de oppervlakte intact blijft. Binnenin ontstaat er een gecontroleerde ontstekingsreactie waardoor het natuurlijke wondgenezingsproces in gang wordt gezet. Dit genezingsproces stimuleert o.a. de natuurlijke productie van collageen en elastine.
Tegen rimpels, lijntjes, kraaienpootjes en littekens, pigmentatie en acne en lift de huid. Meer elastine, collageen en hyaluronzuur met zichtbaar resultaat al na 1 behandeling.
Microneedling/ nanoneedling kan ook in combinatie met de BioPulse Therapy / Carboxytherapy co2 in 1 behandeling,
of in kuurverband afwisselend met BioPeel en fruitzuurpeeling.

Donkere kringen ogen, pigment , wallen, meso whitening

Meso Whitening

Microneedling, dermapen , meso

Microneedling


Meso Whitening 30min.

 

Nieuw in De Salon!

Dit is dé behandeling voor het verwijderen van donkere kringen onder je ogen of andere pigmentvlekken zonder downtime (hersteltijd). Direct resultaat al na één behandeling!

Heb je last van donkere kringen onder je ogen, of heb je pigmentvlekjes in je gezicht of hals. Dan is dit een ideale behandeling voor jou!

Geen camouflage pigmenten of bleekmiddel, maar een nieuw serum uit Italië is het nieuwe wonder middel. Dit serum wordt via een module van de Permanente make-up machine op en in de huid aangebracht, heel oppervlakkig, de huid wordt niet of amper beschadigt, de huid wordt enkel iets rood na de behandeling. Dus de herstelperiode is minimaal! En er is direct resultaat te zien, maar 10 dagen later is het resultaat beter.

Na de behandeling krijgt je een crème mee, om de donkere kringen of pigmentvlekken mee in te smeren, dit helpt het proces om de melanine (donkere verkleuring) af te breken.Deze crème gebruik je elke avond lokaal op het behandelde gebied en je mag hier 4 uur na de behandeling mee starten. ( liefst 2 weken voor aanvang behandeling mee starten)

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren en we raden aan om een kuur van 1 tot maximaal 5 behandelingen te doen met een interval van twee weken.

Alhoewel er zeker ook klanten na 1 behandeling al tevreden zijn

Vragen:

 • Werkt dit ook op blauwe verkleuringen rond de ogen?
  Blauwe kringen komen van lekkende bloedvaten, en dan werkt de meso whitening ook. Er zijn wel meerdere behandelingen nodig, maar het resultaat blijft langer.
 • Is het resultaat na de behandeling direct zichtbaar?
  Het resultaat van de Meso whitening behandeling is direct zichtbaar en wordt door gebruik van de Whitening cream iedere dag beter. Na 2 weken mag de behandeling worden herhaald.
 • Doe je delen van het gezicht of het hele gezicht in 1x?
  Nee, we behandelen alleen de hyperpigmentatie en het liefst in zones. Het grote voordeel is dat je ook het verschil ziet tussen behandelde en onbehandelde delen.
 • Werkt het ook voor vochtwallen onder de ogen?
  Nee! Er wordt gewerkt aan een serum hiervoor. Hopelijk komt dat snel op de markt.
 • Enkele voordelen:

- Pijnloze behandeling
- snel resultaat
- zeer korte herstelperiode
- Geschikt voor donkere kringen
- Geschikt voor pigmentvlekken/ hyperpigmentatie


Prijs Meso Whitening:

1e behandeling 30 minuten €95,- (i.p.v. €150,-) ter introductie Inclusief whitening creme.

2e behandeling €75,-(i.p.v € 125)
na 2 behandelingen gereduceerd tarief voor de volgende behandelingen 30 minuten €65,-

UNIEKE NIEUWE TECHNIEK: Meso Whitening Dit serum wordt via een module van de Permanente make-up machine op en in de huid aangebracht, heel oppervlakkig, de huid wordt niet of amper beschadigt, de huid is wordt enkel iets rood na de behandeling. Dus de herstelperiode is minimaal!
Donkere kringen ogen, pigment , wallen
Donkere kringen ogen, pigment , wallen, meso whitening

Microneedling


Een behandeling met microneedling is een behandeling waarbij de huid op gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. Op deze manier wordt de huid uitgedaagd om zich te herstellen en in de diepte te vernieuwen door middel van de aanmaak van collageen en elastine. Waardoor het uiterlijk aspect en de conditie van de huid verbetert (o.a. huidstructuur, soepeler, stevigheid, egaliteit, kleur).

Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met een tussenvloeistof die bestaat uit hyaluronzuur – een natuurlijke vochtbinder en retinol.


Wat zijn de mogelijkheden?

De keuze voor Microneedling hangt samen met jouw huidtype en het doel dat je wilt gaan behalen.

 • Zonbeschadiging
 • Huidstructuur verbeteren
 • Oppervlakkige pigmentaties verbeteren
 • Doorbloeding verbeteren
 • Rosacea
 • Rimpels
 • Hyperpigmentatie
 • Fijne lijntjes
 • (acne) Littekens
 • Rokershuid
 • Striae/striemen
 • Haargroei verbeteren

Microneedling i.c.m BioPulse Therapy/ Carboxy Therapy

De perfecte match!!!!

Door het combineren van deze 2 behandelingen in 1, wordt de effectiviteit en de extra collageen-opbouw met 50% verhoogt, waardoor er in kortere tijd intensievere resultaten behaalt kunnen worden.


Carboxy icm microneedling zorgt ervoor dat zuurstofrijk bloed omhoog komt waardoor minder diep gewerkt hoeft te worden.

Absoluut een meerwaarde om deze behandeling VOOR de microneedling en ook 1 week na de microneedling te combineren. Een co2 behandeling geeft zeer veel zuurstof aan de cellen waardoor je met oa een microneedling behandeling betere resultaten zal behalen.


Indicaties:
- fijne lijntjes en rimpelvorming
- reguleren melanine
- hyperpigmentatie zoals zonneschade en ouderdomspigment
- sterk vergrote poriën - littekens

Afhankelijk van de indicatie en wensen kan ik Micro-Needling behandelingen afwisselen met peelings of andere behandel methodes.


In de behandeling wordt gewerkt met Bio Active Vitamine C.

Vitamine C is een water-oplosbare vitamine, het is onmisbaar voor een gezonde huid (en lichaam!). De verzamelnaam is Ascorbic Acid (Ascorbinezuur). L-Ascorbic Acid is de vorm die in de natuur voorkomt, en wordt gevonden in vruchten en groenten. Het is de meest potente vorm met de sterkste werking. We noemen deze vorm ook wel bioactief, omdat ons lichaam deze vorm direct herkent en niet meer om hoeft te zetten. Met andere woorden: L-Ascorbic Acid is direct klaar voor gebruik door het lichaam. Wij hebben daarom gekozen voor L-Ascorbic Acid in veilige poedervorm voor onze SPA Salonnepro Bio Active Vitamine C.

Wat doet vitamine C voor de huid?

Vitamine C is essentieel voor de aanmaak van gezond collageen, het stimuleert en ondersteunt de fibroblasten. Het geeft verlichting bij puistjes en rosacea. Daarnaast heeft het een sterk verhelderend effect op hyperpigmentatie, en frist het een doffe, vale huid aanzienlijk op. Vitamine C is een sterke antioxidant, het kan UV-schade beperken en vrije radicalen neutraliseren. Vitamine C in een hoge dosering heeft ook een lichte peelende werking. De huid ziet er daardoor direct frisser en minder dof uit.

De BioActive Vitamin C is voor verschillende indicaties:

 • Collageenaanmaak
 • Rosacea
 • Versteviging van de huid
 • Hyperpigmentatie
 • Puistjes
 • Verhoorning van de huid


BioActive Vitamin C

De vitamine C behandeling bestaat uit een poeder (L-Ascorbic Acid) en een Activator. De poeder is een speciale, cosmetische vorm bioactieve vitamine C die opgenomen kan worden door de huid. Het is dus niet te vergelijken met een vitamine C supplement die je inneemt.

Bio active vitamine c L-Ascorbic Acid in veilige poedervorm voor onze SPA Salonnepro Bio Active Vitamine C.

Indicatie | Aantal behandelingen
Verslapte en verouderde huid en verheven littekens :Gemiddeld 4 tot 6 behandelingen elke 2 weken
Fijne lijntjes en rimpels: Gemiddeld 4 tot 6 behandelingen elke 4 weken
Specifieke lijnen op de bovenlip: Gemiddeld 4 tot 6 behandelingen elke 2 weken
Grove poriën: Gemiddeld 6 behandelingen elke 6 weken


Kleine steriele naaldjes maken onder hoge snelheid talloze minuscule kanaaltjes verticaal in uw huid. Deze zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar stimuleren uw huid om actief te worden. De speciale werkstoffen die hierbij op de huid worden aangebracht kunnen via deze kanaaltjes diep in de huid worden opgenomen. Vervolgens herstelt de huid zich weer snel en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Huideigen groeifactoren komen vrij die de aanmaak van collageen, fibroblasten en elastine stimuleren.
De behandeling is niet onaangenaam of pijnlijk aan. Uw huid wordt roze-rood wat binnen enkele uren weer zal wegtrekken.

Resultaat: uw huid wordt voller, gladder, weerbaarder, steviger en egaler van kleur.

Anti-Aging
Collageen is een huideigen eiwit en verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Tijdens het vernieuwingsproces van de huid wordt op jonge leeftijd voldoende collageen gemaakt om de huid jong, stevig en soepel te houden. Maar na het 25e levensjaar neemt de productie van collageen gestaag af. Hierdoor veroudert uw huid, ontstaan er rimpels en wordt uw huid slapper. Effecten van buitenaf hebben nu een nog grotere invloed op uw huid.
De aangemaakte collageen tijdens deze behandeling blijft voor lange tijd in de huid aanwezig, waarna het op natuurlijke wijze weer door het lichaam wordt afgebroken. Om het resultaat behouden, is het goed om na de kuur een aantal keer per jaar een onderhoudsbehandeling te doen. Uw specialist kijkt samen met u naar een zo optimaal mogelijk behandeladvies.

Pigmentvlekken
Micro Needling bevordert een gezonde huid met egalere pigmentverdeling en goed communicerende cellen onderling. Denk aan pigmentvlekken veroorzaakt door zonschade, ouderdomsvlekken en zwangerschapsmasker. Het herstelproces moet zo goed mogelijk verlopen zodat de huid snel herstelt. Daarom is het belangrijk om na de behandeling de instructies die u meekrijgt zo goed mogelijk op te volgen.

Grove poriën/ littekens
Door de collageenaanmaak in de bovenste huidlagen is een bijverschijnsel van de behandeling dat grove poriën verfijnen en verstrakken.

Na de behandeling begint het helingsproces en worden er nieuwe bloedvaatjes en collageen aangemaakt. Dit hele proces duurt 28 dagen. Het is belangrijk deze periode in acht te nemen, omdat er na ongeveer 14 dagen een enzym (collagenase) vrijkomt dat overtollig collageen afbreekt. Hierdoor is Micro Needling ook geschikt om littekens de behandelen.

Afhankelijk van de indicatie en wensen kan ik Micro-Needling behandelingen afwisselen met peelings of andere behandel methodes.


Welke voorbereidingen kan ik treffen voor de behandeling met microneedling?

 • Wij adviseren om 2 weken voorafgaand aan de behandeling de zon, zonnebank en zelfbruiningsproducten te vermijden. Desondanks dien je toch een zonnebrandcrème te gebruiken met SPF 30 of 50. Dit dient om de 2 uur herhaald te worden indien de huid toch wordt blootgesteld aan zonlicht;
 • Bij een getinte huid (vanaf huidtype III) of gevoeligheid voor pigment adviseren wij minimaal 2 weken voorafgaand aan de behandeling een pigment remmende crème te gebruiken;
 • Men dient 1 week vóór de behandeling te stoppen met het gebruik van lokale antibiotica, vitamine A-zuur, retinol of benzoylperoxide;
 • Als je frequent een koortslip hebt, dan is het raadzaam te starten met een preventieve kuur zoals Aciclovir. Je start een dag voor de behandeling en maakt de kuur af. Als je een koortslip hebt, wordt er niet behandeld en dient de afspraak te worden verzet;
 • Ter voorkoming van het behandelen op een geïrriteerde huid vragen wij je om behandelingen zoals harsen in het gezicht minimaal een week uit te stellen;
 • Gelieve niet te scheren op de dag van behandeling i.v.m. irritatie. Doe dit zo nodig 48 uur van tevoren;
 • Wij vragen je om met een gereinigde huid naar de salon te komen en zonder make-up;
 • Bij wijziging van medicatie of ziekte willen wij voorafgaand aan de behandeling op de hoogte gebracht worden. Sommige medicaties maken de huid gevoeliger en kwetsbaarder.
 • de behandeling is pijnloos. Uiteraard verschilt dit per persoon, iedereen beleeft namelijk een andere ervaring of is gevoeliger.

Waarmee moet ik rekening houden na de behandeling?

Na een behandeling zijn er een aantal punten belangrijk om te weten, deze punten moeten goed opgevolgd worden voor een optimaal resultaat.

Probeer zo min mogelijk aan de huid te zitten, dit i.v.m bacteriën die aan de handen kunnen zitten.

Voor 24 uur mag er geen gebruik worden gemaakt van huidverzorgende producten of make-up. Na 24 uur mag u alles weer gebruiken zoals u gewend bent.

De huid mag in deze 24 uur alleen gereinigd worden met water.

Vermijd deze 24 uur ook:

 • Sporten
 • Sauna
 • Zwemmen
 • Een bad nemen (douche mag weer na 6 uur)
 • Zonnebank (in een kuur de gehele tijd van de kuur)


Drink minimaal 2 liter water in de 24 uur na de behandeling.

Gebruik tijdens de gehele behandelperiode de door ons geadviseerde producten volgens voorgeschreven werkwijze.

Het gebruik van producten thuis draagt bij aan een veel beter resultaat en werkt ter ondersteuning op de behandeling.

Zo is vitamine C slikken een must tezamen met onze Collageen Boost.

Gedurende de eerste 5dgn en langer kunt u ook het oil elixer Calendula van ons gebruiken. • Tarieven Microneedling

  • Gelaat € 95,-
  • Gelaat inclusief hals € 115,-
  • Kuur 3x € 270,- 25% korting op ampoule in bottle
  • Kuur 5x € 425,- incl. gratis Ampoule voor uw huid twv €35,-
  • Combi behandeling met BioPulse € 150,- (ipv €190,-)
  • Combi met Carboxy co2 therapy + € 40,-
  • Lichaamsdelen op aanvraag
  • extra ampul € 20,-
 
 

Advies thuisgebruik

Thuisproducten**:
 • Retinol Serum
 • Vitamine C serum
 • Hyaluron serum
 • Aloe vera gel
 • oil elixers
 • Dry skin serum
 • Ampoule in a bottle m.u.v brightening serum


**Verkrijgbaar in de salon